Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Den Bosch (5-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 27 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Dordrecht het vrijdag 27 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Den Bosch (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 5-1 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Dordrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Rene Kriwak. FC Dordrecht vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adrian Segecic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut wist FC Den Bosch de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Luke Mbete.

Na 25 minuten werd de voorsprong voor FC Dordrecht vergroot nadat Adrian Segecic de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 62e minuut nadat Rocco Robert Shein namens FC Dordrecht de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 82e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van FC Dordrecht speler Mathis Suray.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - FC Den Bosch 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rene Kriwak met assist van Jari Schuurman FC Dordrecht 1-0
17' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Adrian Segecic met assist van Mathis Suray FC Dordrecht 2-0
24' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Luke Mbete met assist van Jaron Vicario FC Den Bosch 2-1
25' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Adrian Segecic met assist van Rene Kriwak FC Dordrecht 3-1
38' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Shalva Ogbaidze FC Den Bosch
46' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Mathis Suray FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Bartłomiej Smolarczyk voor Antef Tsoungui FC Dordrecht
54' Wissel FC Den Bosch Wissel Rik Mulders voor Nick de Groot FC Den Bosch
55' Wissel FC Den Bosch Wissel Salah Oulad MHand voor Shalva Ogbaidze FC Den Bosch
62' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rocco Robert Shein met assist van Jari Schuurman FC Dordrecht 4-1
66' Wissel FC Dordrecht Wissel Abdallah Aberkane voor Rocco Robert Shein FC Dordrecht
66' Wissel FC Dordrecht Wissel Shiloh ’t Zand voor Ilias Bronkhorst FC Dordrecht
74' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor John Hilton FC Dordrecht
74' Wissel FC Den Bosch Wissel Ryan Leijten voor Kacper Kostorz FC Den Bosch
74' Wissel FC Den Bosch Wissel Stan Maas voor Luke Mbete FC Den Bosch
77' Wissel FC Dordrecht Wissel Oluwakorede Osundina voor Ilias Sebaoui FC Dordrecht
77' Wissel FC Dordrecht Wissel Tim Receveur voor Jari Schuurman FC Dordrecht
81' Wissel FC Den Bosch Wissel Sheddy Barglan voor Ilias Boumassaoudi FC Den Bosch
82' Penalty FC Dordrecht Penalty Mathis Suray FC Dordrecht 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Den Bosch
Opstellingen FC Dordrecht - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.