Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Ajax (4-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 20 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Dordrecht het vrijdag 20 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Ajax (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Arne De Beuckelaer geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Rene Kriwak, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. FC Dordrecht vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rocco Robert Shein op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van FC Dordrecht, waarmee Ilias Bronkhorst zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Dordrecht in de 67e minuut, nadat Jop van den Avert de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - Jong Ajax 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Nassef Chourak Jong Ajax
25' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rene Kriwak met assist van Jari Schuurman FC Dordrecht 1-0
33' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rocco Robert Shein met assist van John Hilton FC Dordrecht 2-0
36' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Ilias Bronkhorst met assist van Jari Schuurman FC Dordrecht 3-0
42' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Oualid Agougil Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel Raphaël Sarfo voor Tristan Gooijer Jong Ajax
62' Wissel FC Dordrecht Wissel Abdallah Aberkane voor Rocco Robert Shein FC Dordrecht
62' Wissel FC Dordrecht Wissel Elso Brito voor Ilias Bronkhorst FC Dordrecht
62' Wissel FC Dordrecht Wissel Tim Receveur voor John Hilton FC Dordrecht
67' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Jop van den Avert met assist van Jari Schuurman FC Dordrecht 4-0
68' Wissel Jong Ajax Wissel Rico Speksnijder voor Diyae Jermoumi Jong Ajax
68' Wissel Jong Ajax Wissel Kayden Wolff voor Nassef Chourak Jong Ajax
76' Wissel FC Dordrecht Wissel Oluwakorede Osundina voor Adrian Segecic FC Dordrecht
81' Wissel Jong Ajax Wissel Olaf Gorter voor Gerald Alders Jong Ajax
85' Wissel FC Dordrecht Wissel Rogier van Gogh voor Bartłomiej Smolarczyk FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Jong Ajax
Opstellingen FC Dordrecht - Jong Ajax
De opstellingen van FC Dordrecht en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.