Nabeschouwing FC Dordrecht - VVV Venlo (1-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Dordrecht het vrijdag 16 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - VVV Venlo (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Mathis Suray, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. In de 74e minuut moest R. Janssen van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jochem Kamphuis een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest VVV-Venlo verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Dordrecht uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - VVV Venlo
Goals
1
0
Balbezit
64%
36%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
7
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
61
39
Gevaarlijke aanvallen
53
28
Passes
421
241
Overtredingen
8
21
Buitenspel
2
0
Corners
6
3
LIVE FC Dordrecht - VVV Venlo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Rick Ketting VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Michalis Kosidis VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel Richard Sedláček voor Elias Sierra VVV-Venlo
63' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Mathis Suray FC Dordrecht 1-0
69' Wissel VVV-Venlo Wissel Magnus Kaastrup voor Joep Kluskens VVV-Venlo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel Milan Robberechts voor Martijn Berden VVV-Venlo
73' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Levi Smans VVV-Venlo
74' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor R. Janssen VVV-Venlo
74' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Janssen voor VVV-Venlo
77' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Diego van Zutphen Moreno Rutten FC Dordrecht
83' Wissel FC Dordrecht Wissel Elso Brito voor FC Dordrecht
85' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Oluwakorede Osundina Rene Kriwak FC Dordrecht
93' Wissel VVV-Venlo Wissel Antef Tsoungui voor VVV-Venlo
90' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Robin Lathouwers Simon Janssen FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - VVV Venlo
Opstellingen FC Dordrecht - VVV Venlo
De opstellingen van FC Dordrecht en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Michele Santoni
Basiselftal FC Dordrecht
# Speler Pos.
1 Luca Plogmann K
14 Ilias Bronkhorst V
15 Ruben Kluivert V
3 Jop van den Avert V
28 Elso Brito V
4 Antef Tsoungui M
6 Tim Receveur M
7 Dylan Mbayo M
20 Mathis Suray M
40 Ilias Sebaoui M
9 Rene Kriwak A
Formatie 4-2-3-1
Coach Rick Kruijs
Voorbeschouwing FC Dordrecht - VVV Venlo

FC Dordrecht en VVV Venlo treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 8 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 8 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor FC Dordrecht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 7
Winst VVV Venlo 8
Gelijkspel 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 6e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Dordrecht - VVV Venlo Opstelling FC Dordrecht Opstelling VVV Venlo Live FC Dordrecht - VVV Venlo Live FC Dordrecht - VVV Venlo kijken FC Dordrecht - VVV Venlo kijken Live FC Dordrecht - VVV Venlo stream FC Dordrecht - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - VVV Venlo Uitslag FC Dordrecht - VVV Venlo Statistieken FC Dordrecht - VVV Venlo Eerste Divisie 2023/2024 FC Dordrecht - VVV Venlo wedden FC Dordrecht - VVV Venlo gokken FC Dordrecht - VVV Venlo Unibet