Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (2-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Eindhoven het zaterdag 23 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (2-2)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Raphaël Sarfo. FC Eindhoven kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dyon Dorenbosch, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette Gabriel Misehouy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Ozan Kökcü de 2-2 maakte voor FC Eindhoven.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Eindhoven - Jong Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Raphaël Sarfo met assist van Gabriel Misehouy Jong Ajax 0-1
12' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Dyon Dorenbosch met assist van Evan Rottier FC Eindhoven 1-1
56' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Gabriel Misehouy met assist van Anass Salah-Eddine Jong Ajax 1-2
60' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Dyon Dorenbosch FC Eindhoven
64' Wissel FC Eindhoven Wissel Farouq Limouri voor Collin Seedorf FC Eindhoven
69' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Ozan Kökcü met assist van Sven Simons FC Eindhoven 2-2
71' Wissel Jong Ajax Wissel Oualid Agougil voor Nassef Chourak Jong Ajax
71' Wissel Jong Ajax Wissel Olaf Gorter voor Gabriel Misehouy Jong Ajax
78' Wissel FC Eindhoven Wissel David Garden voor Joey Sleegers FC Eindhoven
78' Wissel Jong Ajax Wissel Rico Speksnijder voor Anass Salah-Eddine Jong Ajax
84' Wissel Jong Ajax Wissel Yoram Boerhout voor David Kalokoh Jong Ajax
84' Wissel Jong Ajax Wissel Gerald Alders voor Raphaël Sarfo Jong Ajax
91' Wissel FC Eindhoven Wissel Rodrigo Rêgo voor Sven Van Doorm FC Eindhoven
95' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Rodrigo Rêgo FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong Ajax
Opstellingen FC Eindhoven - Jong Ajax
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.