Nabeschouwing FC Emmen - Jong PSV Eerste Divisie 2023/2024 (1-0) || 27-11-2023

Nabeschouwing FC Emmen - Jong PSV (1-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 27 november 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Emmen het maandag 27 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Jong PSV (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Rui Mendes, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Emmen dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Emmen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Jong PSV
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
155
129
Gevaarlijke aanvallen
82
66
Passes
505
498
Overtredingen
10
10
Buitenspel
2
2
Corners
3
5
Wissels
5
1
LIVE FC Emmen - Jong PSV 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Tygo Land Jong PSV
19' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Mike te Wierik FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel Joey Konings voor Piotr Parzyszek FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel Jorrit Smeets voor Lucas Bernadou FC Emmen
47' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Rui Mendes met assist van Desley Ubbink FC Emmen 1-0
64' Wissel Jong PSV Wissel Nicolas Verkooijen voor Jamal Gonzaga  Jong PSV
67' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Jeff Hardeveld FC Emmen
72' Wissel FC Emmen Wissel Patrick Brouwer voor Ahmed El Messaoudi FC Emmen
72' Wissel FC Emmen Wissel Ben Scholte voor Rui Mendes FC Emmen
86' Wissel FC Emmen Wissel Maikel Kieftenbeld voor Jari Vlak FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Jong PSV
Opstellingen FC Emmen - Jong PSV
De opstellingen van FC Emmen en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Fred Grim
Formatie 4-3-3
Coach Wil Boessen
Voorbeschouwing FC Emmen - Jong PSV

FC Emmen en Jong PSV treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Puts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 7 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is FC Emmen favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 5
Winst Jong PSV 3
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 3e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - Jong PSV Opstelling FC Emmen Opstelling Jong PSV Live FC Emmen - Jong PSV Live FC Emmen - Jong PSV kijken FC Emmen - Jong PSV kijken Live FC Emmen - Jong PSV stream FC Emmen - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - Jong PSV Uitslag FC Emmen - Jong PSV Statistieken FC Emmen - Jong PSV Eerste Divisie 2023/2024 FC Emmen - Jong PSV wedden FC Emmen - Jong PSV gokken FC Emmen - Jong PSV Unibet