Nabeschouwing FC Groningen - FC Emmen (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 23 oktober 2023 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Groningen het maandag 23 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Emmen (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Groningen en FC Emmen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was FC Groningen dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor FC Groningen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin van den Kerkhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Emmen
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
118
70
Gevaarlijke aanvallen
62
37
Passes
401
392
Overtredingen
8
10
Buitenspel
5
4
Corners
6
4
Wissels
4
3
LIVE FC Groningen - FC Emmen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Jeff Hardeveld FC Emmen
65' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Radinio Balker FC Groningen
73' Wissel FC Groningen Wissel Thom van Bergen voor Kristian Stromland Lien FC Groningen
73' Wissel FC Emmen Wissel Patrick Brouwer voor Desley Ubbink FC Emmen
73' Wissel FC Emmen Wissel Piotr Parzyszek voor Rui Mendes FC Emmen
73' Wissel FC Emmen Wissel Mike te Wierik voor Robin Schouten FC Emmen
79' Wissel FC Groningen Wissel Liam van Gelderen voor Marco Rente FC Groningen
83' Wissel FC Groningen Wissel Noam Emeran voor Wouter Prins FC Groningen
83' Wissel FC Groningen Wissel Kevin van Veen voor Romano Postema FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Emmen
Opstellingen FC Groningen - FC Emmen
De opstellingen van FC Groningen en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Groningen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dick Lukkien
Formatie 4-2-3-1
Coach Fred Grim
Voorbeschouwing FC Groningen - FC Emmen

FC Groningen en FC Emmen treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Groningen en FC Emmen elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Groningen 0
Winst FC Emmen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Groningen op een 13e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Groningen - FC Emmen Opstelling FC Groningen Opstelling FC Emmen Live FC Groningen - FC Emmen Live FC Groningen - FC Emmen kijken FC Groningen - FC Emmen kijken Live FC Groningen - FC Emmen stream FC Groningen - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing FC Groningen - FC Emmen Uitslag FC Groningen - FC Emmen Statistieken FC Groningen - FC Emmen Eerste Divisie 2023/2024 FC Groningen - FC Emmen wedden FC Groningen - FC Emmen gokken FC Groningen - FC Emmen Unibet