Nabeschouwing FC Groningen - Telstar (2-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 8 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Groningen het vrijdag 8 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Telstar (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Groningen en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Luciano Valente, waarmee FC Groningen met 1-0 de leiding nam. FC Groningen vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luciano Valente op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van FC Groningen.

LIVE FC Groningen - Telstar 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Luciano Valente met assist van Marvin Peersman FC Groningen 1-0
22' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Luciano Valente FC Groningen 2-0
26' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Jorg Schreuders FC Groningen
43' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Tim van de Loo Telstar
47' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Thom van Bergen FC Groningen
66' Wissel Telstar Wissel Quinten van den Heerik voor Mohammed Tahiri Telstar
66' Wissel Telstar Wissel Jay Kruiver voor Cain Seedorf Telstar
74' Wissel FC Groningen Wissel Tika de Jonge voor Laros Duarte FC Groningen
74' Wissel Telstar Wissel Alae-Eddine Bouyaghlafen voor Tim van de Loo Telstar
74' Wissel Telstar Wissel Devon Koswal voor Thomas Oude Kotte Telstar
75' Wissel FC Groningen Wissel Leandro Bacuna voor Romano Postema FC Groningen
79' Wissel FC Groningen Wissel Fofin Turay voor Luciano Valente FC Groningen
89' Wissel FC Groningen Wissel Kian Slor voor Thom van Bergen FC Groningen
89' Wissel FC Groningen Wissel Nick Bakker voor Wouter Prins FC Groningen
90' Wissel Telstar Wissel Fatihi Zakaria voor Alex Plat Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Telstar
Opstellingen FC Groningen - Telstar
De opstellingen van FC Groningen en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Groningen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Telstar zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.