Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (3-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Helmond Sport het vrijdag 19 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Boyd van Kommer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. van den Hurk, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Helmond Sport vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. van den Hurk op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Helmond Sport, waarmee P. Krätschmer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 82 minuten deed T. Gooijer iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Jong Ajax werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Jong Ajax echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Helmond Sport.

LIVE Helmond Sport - Jong Ajax 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. van den Hurk Helmond Sport 1-0
42' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. van den Hurk met assist van A. Van Keilegom Helmond Sport 2-0
46' Wissel Jong Ajax Wissel A. Henry voor Julian Brandes Jong Ajax
46' Wissel Helmond Sport Wissel Alvaro Marin voor A. van den Hurk Helmond Sport
46' Wissel Jong Ajax Wissel R. Speksnijder voor Y. Boerhout Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel Kayden Wolff voor J. Rijkhoff Jong Ajax
50' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor P. Krätschmer Helmond Sport
65' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt P. Krätschmer met assist van M. Ludwig Helmond Sport 3-0
65' Wissel Jong Ajax Wissel N. Chourak voor R. Chahid Jong Ajax
77' Wissel Jong Ajax Wissel O. Gorter voor S. Vos Jong Ajax
78' Wissel Helmond Sport Wissel T. Essakkati voor A. Van Keilegom Helmond Sport
78' Wissel Helmond Sport Wissel L. Vankerkhoven voor M. Ludwig Helmond Sport
82' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt T. Gooijer Jong Ajax 3-1
84' Wissel Helmond Sport Wissel M. Kreekels voor B. Van Hove Helmond Sport
94' Wissel Helmond Sport Wissel H. Lorentzen voor M. Kaars Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong Ajax
Opstellingen Helmond Sport - Jong Ajax
De opstellingen van Helmond Sport en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.