Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (1-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong Ajax het vrijdag 24 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 1-0 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Mika Godts, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Jong Ajax dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - TOP Oss 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Mika Godts Jong Ajax 1-0
46' Wissel TOP Oss Wissel Enrico Dueñas voor Giovanni Troupée TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel Fabian Shahaj voor Konstantinos Doumtsios TOP Oss
56' Wissel TOP Oss Wissel Maxim van Peer voor Julian Kuijpers TOP Oss
61' Wissel Jong Ajax Wissel David Kalokoh voor Silvano Vos Jong Ajax
61' Wissel Jong Ajax Wissel Raphaël Sarfo voor Ahmetcan Kaplan  Jong Ajax
61' Wissel Jong Ajax Wissel Olaf Gorter voor Mika Godts Jong Ajax
71' Wissel TOP Oss Wissel Thomas Cox voor Thijs van Leeuwen TOP Oss
88' Wissel Jong Ajax Wissel Gerald Alders voor Nassef Chourak Jong Ajax
88' Wissel TOP Oss Wissel Vasilios Pavlidis voor Calvin Mac-Intosch TOP Oss
94' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Raphaël Sarfo Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - TOP Oss
Opstellingen Jong Ajax - TOP Oss
De opstellingen van Jong Ajax en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Jong Ajax - TOP Oss

Jong Ajax en TOP Oss treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 6 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 10
Winst TOP Oss 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 18e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 20e plaats.