Nabeschouwing Jong PSV - Jong Utrecht (2-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 22 april 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong PSV het maandag 22 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Jong Utrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Lynden Edhart in de 29e minuut, waardoor Jong Utrecht met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 34 minuten was het J. Uneken die Jong PSV op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Jong PSV via een goal van M. Nassoh in de 73e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Jong PSV.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - Jong Utrecht
Goals
2
0
Balbezit
72%
28%
Rode kaarten
0
1
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
142
92
Gevaarlijke aanvallen
92
41
Passes
816
311
Overtredingen
9
7
Buitenspel
1
1
Corners
2
2
Wissels
4
5
LIVE Jong PSV - Jong Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Joshua Mukeh  Jong Utrecht
29' Rode kaart Jong Utrecht Rode kaart voor Lynden Edhart Jong Utrecht
34' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Uneken met assist van K. Jansen Jong PSV 1-0
64' Wissel Jong PSV Wissel E. Bars voor J. Simons Jong PSV
71' Wissel Jong Utrecht Wissel Mees Akkerman voor J. van de Haar Jong Utrecht
71' Wissel Jong Utrecht Wissel Aurelio Oehlers voor Gibson Yah Jong Utrecht
73' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van E. van de Blaak Jong PSV 2-0
81' Wissel Jong Utrecht Wissel Rafik el Arguioui voor Adrian Blake Jong Utrecht
81' Wissel Jong Utrecht Wissel Nordin Bukala voor Sil van der Wegen Jong Utrecht
81' Wissel Jong Utrecht Wissel Neal Viereck voor Joshua Mukeh  Jong Utrecht
86' Wissel Jong PSV Wissel E. Geerts voor M. Jiménez Jong PSV
86' Wissel Jong PSV Wissel I. Houben voor T. Abed Jong PSV
92' Wissel Jong PSV Wissel B. Rovers voor M. Nassoh Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Jong Utrecht
Opstellingen Jong PSV - Jong Utrecht
De opstellingen van Jong PSV en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Wil Boessen
Wissels Jong PSV
# Speler Pos.
23 Tijn Smolenaars K
16 Kjell Peersman K
22 Bram Rovers V
14 Muhlis Dağaşan V
20 Emir Bars M
18 Enzo Geerts M
17 Iggy Houben A
19 Julian Kwaaitaal A
Formatie 4-3-3
Coach Ivar van Dinteren
Voorbeschouwing Jong PSV - Jong Utrecht

Jong PSV en Jong Utrecht treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 1 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 8
Winst Jong Utrecht 4
Gelijkspel 3
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 18e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong PSV - Jong Utrecht Opstelling Jong PSV Opstelling Jong Utrecht Live Jong PSV - Jong Utrecht Live Jong PSV - Jong Utrecht kijken Jong PSV - Jong Utrecht kijken Live Jong PSV - Jong Utrecht stream Jong PSV - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - Jong Utrecht Uitslag Jong PSV - Jong Utrecht Statistieken Jong PSV - Jong Utrecht Eerste Divisie 2023/2024 Jong PSV - Jong Utrecht wedden Jong PSV - Jong Utrecht gokken Jong PSV - Jong Utrecht Unibet