Nabeschouwing Jong PSV - SC Cambuur (3-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 4 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong PSV het maandag 4 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - SC Cambuur (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Jevon Simons, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jesper Uneken op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist SC Cambuur de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Marco Tol.

Na 79 minuten was het Thomas Poll die de bal in eigen doel werkte, waardoor Jong PSV op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Jong PSV.

LIVE Jong PSV - SC Cambuur 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel SC Cambuur Wissel Daniel van Kaam voor Michael Breij SC Cambuur
55' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Jevon Simons Jong PSV 1-0
67' Wissel SC Cambuur Wissel Sekou Sylla voor Leon Bergsma SC Cambuur
70' Wissel Jong PSV Wissel Mylian Jiménez voor CJ Egan-Riley Jong PSV
75' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Jesper Uneken met assist van Koen Jansen  Jong PSV 2-0
77' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Marco Tol met assist van Agustin Anello SC Cambuur 2-1
79' Eigen doelpunt Jong PSV Eigen doelpunt Thomas Poll Jong PSV 3-1
79' Wissel SC Cambuur Wissel Wiebe Kooistra voor Agustin Anello SC Cambuur
80' Wissel SC Cambuur Wissel Matthias Nartey voor Fedde De Jong SC Cambuur
83' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Jesper Uneken Jong PSV
87' Wissel Jong PSV Wissel Dantaye Gilbert voor Emir Bars Jong PSV
88' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Mylian Jiménez Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - SC Cambuur
Opstellingen Jong PSV - SC Cambuur
De opstellingen van Jong PSV en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.