Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Den Bosch (0-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 15 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong Utrecht het maandag 15 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Den Bosch (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Jaron Vicario, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Den Bosch opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Sebastiaan van Bakel die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Den Bosch.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch.

LIVE Jong Utrecht - FC Den Bosch 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Nazjir Held Jong Utrecht
57' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Jaron Vicario met assist van Salah Oulad MHand FC Den Bosch 0-1
63' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Gibson Yah Jong Utrecht
72' Wissel Jong Utrecht Wissel Aurelio Oehlers voor Sil van der Wegen Jong Utrecht
72' Wissel Jong Utrecht Wissel Rafik el Arguioui voor Adrian Blake Jong Utrecht
72' Wissel Jong Utrecht Wissel Mees Akkerman voor Lynden Edhart Jong Utrecht
76' Wissel FC Den Bosch Wissel Ilias Boumassaoudi voor S. Ogbaidze FC Den Bosch
76' Wissel FC Den Bosch Wissel Yuya Ikeshita voor Salah Oulad MHand FC Den Bosch
85' Wissel FC Den Bosch Wissel Dennis Gyamfi voor Rik Mulders FC Den Bosch
86' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor K. Hegyi FC Den Bosch
86' Wissel Jong Utrecht Wissel Achraf Boumenjal voor Rickson van Hees Jong Utrecht
87' Wissel Jong Utrecht Wissel Neal Viereck voor Gibson Yah Jong Utrecht
93' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Sebastiaan van Bakel FC Den Bosch 0-2
91' Wissel FC Den Bosch Wissel Ricardo Henning voor Victor van den Bogert FC Den Bosch
92' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Dennis Gyamfi FC Den Bosch
91' Wissel FC Den Bosch Wissel Sebastiaan van Bakel voor Kacper Kostorz FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Den Bosch
Opstellingen Jong Utrecht - FC Den Bosch
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Ivar van Dinteren
Formatie 5-3-2
Coach William van Overbeek
Voorbeschouwing Jong Utrecht - FC Den Bosch

Jong Utrecht en FC Den Bosch treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 4 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 6 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Jong Utrecht. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 4
Winst FC Den Bosch 6
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 19e plaats.