Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong PSV (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 1 december 2023 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong Utrecht het vrijdag 1 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong PSV (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Jong Utrecht en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Jong PSV, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Eijgelsheim niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - Jong PSV
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
66
77
Gevaarlijke aanvallen
33
49
Passes
348
639
Overtredingen
10
11
Buitenspel
3
2
Corners
5
8
LIVE Jong Utrecht - Jong PSV 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Silas Andersen Jong Utrecht
60' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Reda El Meliani Jong PSV
66' Wissel Jong PSV Wissel Jamal Gonzaga  voor Jevon Simons Jong PSV
69' Wissel Jong Utrecht Wissel Emil Rohd voor Mees Akkerman Jong Utrecht
69' Wissel Jong Utrecht Wissel Jesse van de Haar voor Mees Rijks Jong Utrecht
69' Wissel Jong Utrecht Wissel Nordin Bukala voor Sil van der Wegen Jong Utrecht
80' Wissel Jong Utrecht Wissel Adrian Blake voor Tobias Augustinus-Jensen Jong Utrecht
86' Wissel Jong Utrecht Wissel Gibson Yah voor Olivier van Eldik Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Jong PSV
Opstellingen Jong Utrecht - Jong PSV
De opstellingen van Jong Utrecht en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Ivar van Dinteren
Formatie 4-3-3
Coach Wil Boessen
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Jong PSV

Jong Utrecht en Jong PSV treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 13 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 8 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Jong Utrecht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 4
Winst Jong PSV 8
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 17e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong Utrecht - Jong PSV Opstelling Jong Utrecht Opstelling Jong PSV Live Jong Utrecht - Jong PSV Live Jong Utrecht - Jong PSV kijken Jong Utrecht - Jong PSV kijken Live Jong Utrecht - Jong PSV stream Jong Utrecht - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong PSV Uitslag Jong Utrecht - Jong PSV Statistieken Jong Utrecht - Jong PSV Eerste Divisie 2023/2024 Jong Utrecht - Jong PSV wedden Jong Utrecht - Jong PSV gokken Jong Utrecht - Jong PSV Unibet