Nabeschouwing NAC Breda - FC Eindhoven (2-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 9 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt NAC Breda het vrijdag 9 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Eindhoven (2-2)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen NAC Breda en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NAC Breda kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Dominik Janošek. NAC Breda vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dominik Janošek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist FC Eindhoven de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via August Priske.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat August Priske de 2-2 maakte voor FC Eindhoven. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE NAC Breda - FC Eindhoven 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Dominik Janošek NAC Breda 1-0
27' Wissel NAC Breda Wissel Matthew Garbett voor Roy Kuijpers NAC Breda
44' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Dominik Janošek met assist van Aimé Omgba NAC Breda 2-0
58' Wissel FC Eindhoven Wissel Tibo Persyn voor Tom Sas FC Eindhoven
58' Wissel FC Eindhoven Wissel Pjotr Kestens voor Joey Sleegers FC Eindhoven
58' Wissel FC Eindhoven Wissel August Priske voor Jasper Dahlhaus FC Eindhoven
62' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Mawouna Amevor FC Eindhoven
73' Wissel NAC Breda Wissel Sigurd Haugen voor Elías Már Ómarsson NAC Breda
73' Wissel NAC Breda Wissel Casper Staring voor P. Sejdiu NAC Breda
74' Wissel FC Eindhoven Wissel Maarten Swerts voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven
76' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt August Priske met assist van Tibo Persyn FC Eindhoven 2-1
82' Wissel FC Eindhoven Wissel Mart Lieder voor Sven Simons FC Eindhoven
84' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt August Priske met assist van Pjotr Kestens FC Eindhoven 2-2
84' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Jan Van den Bergh FC Eindhoven
87' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor August Priske FC Eindhoven
91' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Luuk Wouters FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Eindhoven
Opstellingen NAC Breda - FC Eindhoven
De opstellingen van NAC Breda en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.