Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 27 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt NAC Breda het vrijdag 27 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen NAC Breda en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Martijn Kaars, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. NAC Breda kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Dominik Janošek, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE NAC Breda - Helmond Sport 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Enrik Ostrc Helmond Sport
59' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Martijn Kaars met assist van Giannis-Fivos Botos Helmond Sport 0-1
61' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Jan Van den Bergh NAC Breda
65' Wissel NAC Breda Wissel Aimé Omgba voor Matthew Garbett NAC Breda
65' Wissel Helmond Sport Wissel Arno Van Keilegom voor Joseph Amuzu Helmond Sport
65' Wissel NAC Breda Wissel Roy Kuijpers voor Sigurd Haugen NAC Breda
65' Wissel NAC Breda Wissel Casper Staring voor Victor Wernersson NAC Breda
66' Wissel Helmond Sport Wissel Anthony van den Hurk voor Hakon Lorentzen Helmond Sport
66' Wissel Helmond Sport Wissel Elmo Lieftink voor Enrik Ostrc Helmond Sport
69' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Elmo Lieftink Helmond Sport
69' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Dominik Janošek NAC Breda 1-1
71' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Joeri Schroyen Helmond Sport
77' Wissel Helmond Sport Wissel Mees Kreekels voor Bram van Vlerken Helmond Sport
77' Wissel Helmond Sport Wissel Lucas Vankerkhoven voor Giannis-Fivos Botos Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Helmond Sport
Opstellingen NAC Breda - Helmond Sport
De opstellingen van NAC Breda en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Jean-Paul van Gastel
Voorbeschouwing NAC Breda - Helmond Sport

NAC Breda en Helmond Sport treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 13 januari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 6
Winst Helmond Sport 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 10e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 8e plaats.