Nabeschouwing SC Cambuur - VVV Venlo (3-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt SC Cambuur het zaterdag 10 februari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - VVV Venlo (3-3)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen SC Cambuur en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Roberts Uldrikis, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Rick Ketting zorgde ervoor dat SC Cambuur op 2-0 kwam te staan in de 10e minuut. In de 17e minuut wist VVV-Venlo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Martijn Berden.

Na 29 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Michalis Kosidis de 2-2 maakte voor VVV-Venlo. SC Cambuur leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 88 minuten op voorsprong na een goal van Roberts Uldrikis: 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor VVV-Venlo. Het was Milan Robberechts die in de 91e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE SC Cambuur - VVV Venlo 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldrikis met assist van Jhondly van der Meer SC Cambuur 1-0
10' Eigen doelpunt SC Cambuur Eigen doelpunt Rick Ketting SC Cambuur 2-0
17' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Martijn Berden VVV-Venlo 2-1
29' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Michalis Kosidis met assist van Martijn Berden VVV-Venlo 2-2
46' Wissel SC Cambuur Wissel Remco Balk voor Michael Breij SC Cambuur
55' Wissel SC Cambuur Wissel Sturla Ottesen voor Jhondly van der Meer SC Cambuur
56' Wissel SC Cambuur Wissel Agustin Anello voor Jeremy Van Mullem SC Cambuur
57' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Simon Janssen VVV-Venlo
67' Wissel VVV-Venlo Wissel Diego van Zutphen voor Moreno Rutten VVV-Venlo
74' Wissel SC Cambuur Wissel Sekou Sylla voor Thomas Poll SC Cambuur
74' Wissel SC Cambuur Wissel Vito Wormgoor voor Floris Smand SC Cambuur
75' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Michalis Kosidis VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel Magnus Kaastrup voor Levi Smans VVV-Venlo
82' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Remco Balk SC Cambuur
84' Wissel VVV-Venlo Wissel Mohammed Odriss voor Thijme Verheijen VVV-Venlo
84' Wissel VVV-Venlo Wissel Milan Robberechts voor Martijn Berden VVV-Venlo
88' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldrikis met assist van Milan Smit SC Cambuur 3-2
91' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Milan Robberechts met assist van Pepijn Doesburg VVV-Venlo 3-3
92' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor F. De Jong SC Cambuur
92' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Fedde De Jong SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - VVV Venlo
Opstellingen SC Cambuur - VVV Venlo
De opstellingen van SC Cambuur en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.