Nabeschouwing Telstar - FC Den Bosch (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Telstar het vrijdag 26 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Den Bosch (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Telstar en FC Den Bosch geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Telstar en FC Den Bosch gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Telstar, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Perez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Telstar - FC Den Bosch 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Youssef El Kachati Telstar
34' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Jaron Vicario FC Den Bosch
45' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Danny Bakker Telstar
60' Wissel FC Den Bosch Wissel Dennis Gyamfi voor Rik Mulders FC Den Bosch
60' Wissel FC Den Bosch Wissel Luke Mbete voor Stan Maas FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel Vieiri Kotzebue voor Teun van Grunsven FC Den Bosch
67' Wissel Telstar Wissel Quinten van den Heerik voor Danzell Gravenberch Telstar
74' Wissel FC Den Bosch Wissel Anass Ahannach voor Tomas Kalinauskas FC Den Bosch
80' Wissel Telstar Wissel Cain Seedorf voor Christos Giousis Telstar
81' Wissel Telstar Wissel Mohammed Tahiri voor Youssef El Kachati Telstar
88' Wissel Telstar Wissel Tim van de Loo voor Jay Kruiver Telstar
92' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Jayden Turfkruier Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Den Bosch
Opstellingen Telstar - FC Den Bosch
De opstellingen van Telstar en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Mike Snoei
Formatie 3-4-2-1
Coach William van Overbeek
Voorbeschouwing Telstar - FC Den Bosch

Telstar en FC Den Bosch treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 17 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide ploegen is Telstar favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl FC Den Bosch slechts 15 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Telstar 16
Winst FC Den Bosch 15
Gelijkspel 6
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 19e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 18e plaats.