Nabeschouwing Telstar - FC Dordrecht (0-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 15 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Telstar het vrijdag 15 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Dordrecht (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Antef Tsoungui in de 12e minuut, waardoor FC Dordrecht met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het Rene Kriwak die FC Dordrecht op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. Rene Kriwak dacht na 86 minuten te scoren voor FC Dordrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor FC Dordrecht de winst binnen sleepte dankzij een 0-2 overwinning.

LIVE Telstar - FC Dordrecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor Antef Tsoungui FC Dordrecht
18' Wissel FC Dordrecht Wissel Bartłomiej Smolarczyk voor Shiloh ’t Zand FC Dordrecht
26' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Danny Bakker Telstar
46' Wissel Telstar Wissel Alae-Eddine Bouyaghlafen voor Sebbe Augustijns Telstar
46' Wissel Telstar Wissel Quinten van den Heerik voor Cain Seedorf Telstar
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Daniel van Vianen voor Ilias Sebaoui FC Dordrecht
61' Wissel Telstar Wissel Yahya Boussakou voor Danny Bakker Telstar
61' Wissel Telstar Wissel Mohammed Tahiri voor Jayden Turfkruier Telstar
69' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rene Kriwak met assist van Ilias Bronkhorst FC Dordrecht 0-1
75' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Yahya Boussakou Telstar
76' Wissel FC Dordrecht Wissel Rogier van Gogh voor Ilias Bronkhorst FC Dordrecht
76' Wissel FC Dordrecht Wissel Tim Receveur voor Oluwakorede Osundina FC Dordrecht
81' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Jari Schuurman FC Dordrecht
82' Wissel Telstar Wissel Danzell Gravenberch voor Tim van de Loo Telstar
86' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rene Kriwak FC Dordrecht
89' Wissel FC Dordrecht Wissel Mathis Suray voor John Hilton FC Dordrecht 0-2
91' Wissel FC Dordrecht Wissel Joey de Bie voor Rene Kriwak FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Dordrecht
Opstellingen Telstar - FC Dordrecht
De opstellingen van Telstar en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.