Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (5-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Telstar het vrijdag 29 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma geëindigd in een 5-1 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Telstar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Cain Seedorf. Jong Utrecht kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lynden Edhart, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette Mohammed Tahiri zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Telstar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Telstar vergroot nadat Mees Kaandorp de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 55e minuut nadat Mohammed Tahiri namens Telstar de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 72e minuut en kwam op naam te staan van Telstar speler Cain Seedorf, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wouter Wiersma en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Telstar.

LIVE Telstar - Jong Utrecht 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Telstar Doelpunt Cain Seedorf met assist van Jayden Turfkruier Telstar 1-0
21' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Lynden Edhart met assist van Emil Rohd Jong Utrecht 1-1
39' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Rickson van Hees Jong Utrecht
40' Doelpunt Telstar Doelpunt Mohammed Tahiri Telstar 2-1
49' Doelpunt Telstar Doelpunt Mees Kaandorp met assist van Jay Kruiver Telstar 3-1
52' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Jayden Turfkruier Telstar
55' Doelpunt Telstar Doelpunt Mohammed Tahiri met assist van Cain Seedorf Telstar 4-1
56' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Mees Kaandorp Telstar
65' Wissel Jong Utrecht Wissel Mees Akkerman voor Emil Rohd Jong Utrecht
65' Wissel Jong Utrecht Wissel Nordin Bukala voor Ivar Jenner Jong Utrecht
65' Wissel Jong Utrecht Wissel Michel Driezen voor Rickson van Hees Jong Utrecht
66' Wissel Telstar Wissel Christos Giousis voor Tom Overtoom Telstar
66' Wissel Telstar Wissel Quinten van den Heerik voor Mohammed Tahiri Telstar
72' Doelpunt Telstar Doelpunt Cain Seedorf met assist van Quinten van den Heerik Telstar 5-1
72' Wissel Telstar Wissel Yahya Boussakou voor Jay Kruiver Telstar
82' Wissel Telstar Wissel Damian van Dijk voor Jayden Turfkruier Telstar
82' Wissel Telstar Wissel Fatihi Zakaria voor Mees Kaandorp Telstar
82' Wissel Jong Utrecht Wissel Aurelio Oehlers voor Lynden Edhart Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong Utrecht
Opstellingen Telstar - Jong Utrecht
De opstellingen van Telstar en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.