Nabeschouwing Telstar - Roda JC (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 1 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Telstar het vrijdag 1 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Roda JC (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Telstar en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Youssef El Kachati, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Vaclav Sejk, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Telstar - Roda JC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Telstar Doelpunt Youssef El Kachati Telstar 1-0
50' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt Vaclav Sejk Roda JC Kerkrade 1-1
61' Wissel Telstar Wissel Cain Seedorf voor Christos Giousis Telstar
61' Wissel Telstar Wissel Tom Overtoom voor Alex Plat Telstar
65' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Saydou Bangura voor Arjen Van Der Heide Roda JC Kerkrade
77' Wissel Telstar Wissel Mohammed Tahiri voor Danzell Gravenberch Telstar
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Maximilian Schmid voor Vaclav Sejk Roda JC Kerkrade
87' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Jayden Turfkruier Telstar
89' Wissel Telstar Wissel Yahya Boussakou voor Jayden Turfkruier Telstar
91' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Youssef El Kachati Telstar
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Lennerd Daneels voor Wesley Spieringhs Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Roda JC
Opstellingen Telstar - Roda JC
De opstellingen van Telstar en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Telstar - Roda JC

Telstar en Roda JC treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 15 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 6 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Telstar. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 5
Winst Roda JC 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 17e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 2e plaats.