Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen (0-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 16:45 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt VVV Venlo het zondag 14 april 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Jorg Schreuders, waarmee FC Groningen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Groningen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Groningen
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
97
126
Gevaarlijke aanvallen
32
78
Passes
285
562
Overtredingen
14
9
Buitenspel
1
3
Corners
2
8
LIVE VVV Venlo - FC Groningen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel FC Groningen Wissel T. Blokzijl voor Isak Dybvik Määttä FC Groningen
63' Wissel VVV-Venlo Wissel Diego van Zutphen voor Moreno Rutten VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel Mohammed Odriss voor Richard Sedláček VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel Milan Robberechts voor Martijn Berden VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Thijme Verheijen VVV-Venlo
71' Wissel FC Groningen Wissel Rui Mendes voor Thom van Bergen FC Groningen
78' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Jorg Schreuders met assist van Marvin Peersman FC Groningen 0-1
84' Wissel FC Groningen Wissel Joey Pelupessy voor Laros Duarte FC Groningen
94' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Rick Ketting VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Groningen
Opstellingen VVV Venlo - FC Groningen
De opstellingen van VVV Venlo en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Rick Kruijs
Formatie 4-4-2
Coach Dick Lukkien
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
44 Jasper Meijster K
45 Dirk Baron K
20 Thijmen Blokzijl V
26 Daniël Beukers V
67 V
46 V
36 V
47 Tika de Jonge M
4 Joey Pelupessy M
22 Noam Emeran A
27 Rui-Jorge Monteiro Mendes A
38 Kian Slor A
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Groningen

VVV Venlo en FC Groningen treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en FC Groningen in de Eerste Divisie vond plaats op 1 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FC Groningen favoriet. 1 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor VVV Venlo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst FC Groningen 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 11e positie staat, terwijl we FC Groningen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVV Venlo - FC Groningen Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Groningen Live VVV Venlo - FC Groningen Live VVV Venlo - FC Groningen kijken VVV Venlo - FC Groningen kijken Live VVV Venlo - FC Groningen stream VVV Venlo - FC Groningen Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen Uitslag VVV Venlo - FC Groningen Statistieken VVV Venlo - FC Groningen Eerste Divisie 2023/2024 VVV Venlo - FC Groningen wedden VVV Venlo - FC Groningen gokken VVV Venlo - FC Groningen Unibet