Nabeschouwing VVV Venlo - Telstar (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 22 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt VVV Venlo het vrijdag 22 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Telstar (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 2-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Levi Smans, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. Telstar kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Zakaria Eddahchouri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Magnus Kaastrup zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut moest VVV-Venlo verder met een man minder, nadat Pepijn Doesburg een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor VVV Venlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE VVV Venlo - Telstar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Alex Plat Telstar
14' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Levi Smans met assist van Robin Lathouwers VVV-Venlo 1-0
34' Doelpunt Telstar Doelpunt Zakaria Eddahchouri Telstar 1-1
37' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Michalis Kosidis VVV-Venlo
55' Wissel VVV-Venlo Wissel Thijme Verheijen voor Martijn Berden VVV-Venlo
61' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Magnus Kaastrup met assist van Elias Sierra VVV-Venlo 2-1
72' Wissel Telstar Wissel Devon Koswal voor Sebbe Augustijns Telstar
72' Wissel Telstar Wissel Youssef El Kachati voor Danzell Gravenberch Telstar
72' Wissel Telstar Wissel Yaël Liesdek voor Alex Plat Telstar
74' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Devon Koswal Telstar
81' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Michalis Kosidis VVV-Venlo
81' Wissel VVV-Venlo Wissel Mohammed Odriss voor Levi Smans VVV-Venlo
86' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Robin Lathouwers VVV-Venlo
87' Wissel Telstar Wissel Christos Giousis voor Tim van de Loo Telstar
93' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Pepijn Doesburg VVV-Venlo
92' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Magnus Kaastrup VVV-Venlo
94' Tweede gele kaart VVV-Venlo Tweede gele kaart voor Pepijn Doesburg VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Telstar
Opstellingen VVV Venlo - Telstar
De opstellingen van VVV Venlo en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Telstar zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.