Nabeschouwing VVV Venlo - Willem II (1-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 17 november 2023 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt VVV Venlo het vrijdag 17 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Willem II (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-3 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Robert Klaasen in de 44e minuut, waardoor VVV-Venlo met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 57 minuten was het Thijs Oosting die Willem II op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Willem II via een goal van Raffael Behounek in de 63e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Willem II, waarmee Freek Heerkens zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 89 minuten deed Rick Ketting iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van VVV-Venlo werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Willem II.

LIVE VVV Venlo - Willem II 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Rick Ketting VVV-Venlo
44' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor Robert Klaasen VVV-Venlo
57' Doelpunt Willem II Doelpunt Thijs Oosting met assist van Freek Heerkens Willem II 0-1
61' Wissel VVV-Venlo Wissel Martijn Berden voor Pepijn Doesburg VVV-Venlo
62' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Levi Smans VVV-Venlo
63' Doelpunt Willem II Doelpunt Raffael Behounek Willem II 0-2
65' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Jesse Bosch Willem II
74' Wissel VVV-Venlo Wissel Joep Kluskens voor Elias Sierra VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel Richard Sedláček voor Soulyman Allouch VVV-Venlo
75' Wissel Willem II Wissel Max Svensson voor Ringo Meerveld Willem II
75' Wissel Willem II Wissel Michael de Leeuw voor Jeredy Hilterman Willem II
80' Doelpunt Willem II Doelpunt Freek Heerkens Willem II 0-3
83' Wissel Willem II Wissel Amine Lachkar voor Matthias Verreth Willem II
84' Wissel Willem II Wissel Max de Waal voor Thijs Oosting Willem II
87' Wissel VVV-Venlo Wissel Stan Henderikx voor R. Janssen VVV-Venlo
88' Wissel Willem II Wissel Khaled Razak voor Nick Doodeman Willem II
89' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Rick Ketting VVV-Venlo 1-3
91' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Simon Janssen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Willem II
Opstellingen VVV Venlo - Willem II
De opstellingen van VVV Venlo en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.