Nabeschouwing Willem II - FC Dordrecht (2-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 18 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Willem II het vrijdag 18 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - FC Dordrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Willem II en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 2-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Willem II - FC Dordrecht
Goals
2
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
14
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
112
98
Gevaarlijke aanvallen
70
50
Passes
390
400
Overtredingen
8
11
Buitenspel
2
1
Corners
3
5
LIVE Willem II - FC Dordrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - FC Dordrecht
Opstellingen Willem II - FC Dordrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Willem II - FC Dordrecht

Willem II en FC Dordrecht treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 10 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Willem II favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl FC Dordrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 3
Winst FC Dordrecht 1
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 12e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Willem II - FC Dordrecht Opstelling Willem II Opstelling FC Dordrecht Live Willem II - FC Dordrecht Live Willem II - FC Dordrecht kijken Willem II - FC Dordrecht kijken Live Willem II - FC Dordrecht stream Willem II - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing Willem II - FC Dordrecht Uitslag Willem II - FC Dordrecht Statistieken Willem II - FC Dordrecht Eerste Divisie 2023/2024 Willem II - FC Dordrecht wedden Willem II - FC Dordrecht gokken Willem II - FC Dordrecht Unibet