Nabeschouwing Willem II - Jong Utrecht (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 10 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Willem II het vrijdag 10 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Jong Utrecht (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Willem II en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Nazjir Held, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. Willem II kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Max Svensson, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 68e minuut moest Jong Utrecht verder met een man minder nadat Mees Akkerman een rode kaart had gekregen. Het lukte Willem II in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 71e minuut scoorde Willem II via Achraf Boumenjal, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Willem II.

LIVE Willem II - Jong Utrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Nazjir Held met assist van Olivier van Eldik Jong Utrecht 0-1
42' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Emil Rohd Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel Mees Akkerman voor Emil Rohd Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel Adrian Blake voor Tobias Augustinus-Jensen Jong Utrecht
61' Wissel Willem II Wissel Max Svensson voor Ringo Meerveld Willem II
65' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Mees Akkerman Jong Utrecht
67' Doelpunt Willem II Doelpunt Max Svensson met assist van Rúnar Þór Sigurgeirsson Willem II 1-1
68' Rode kaart Jong Utrecht Rode kaart voor Mees Akkerman Jong Utrecht
68' Wissel Jong Utrecht Wissel Raffael Behounek voor Jong Utrecht
71' Wissel Jong Utrecht Wissel Jesse van de Haar voor Mees Rijks Jong Utrecht
71' Doelpunt Willem II Doelpunt Achraf Boumenjal met assist van Sil van der Wegen Willem II
77' Wissel Willem II Wissel Jeredy Hilterman voor Nick Doodeman Willem II 2-1
79' Wissel Jong Utrecht Wissel Michael de Leeuw voor Jeredy Hilterman Jong Utrecht
84' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Nordin Bukala Rickson van Hees Jong Utrecht
90' Wissel Willem II Wissel Max de Waal voor Thijs Oosting Willem II
91' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Nordin Bukala Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Jong Utrecht
Opstellingen Willem II - Jong Utrecht
De opstellingen van Willem II en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.