In de Eredivisie neemt FC Twente het donderdag 23 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE FC Twente - AZ 0-0

Vanaf donderdag 23 september 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd FC Twente - AZ volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 11 uur, 37 minuten en 54 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - AZ
Opstellingen FC Twente - AZ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Twente - AZ

FC Twente en AZ treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en AZ in de Eredivisie vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AZ. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is AZ favoriet. 15 keer wist de ploeg van FC Twente te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor FC Twente. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 10
Winst AZ 15
Gelijkspel 7
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 8e positie staat, terwijl we AZ terugvinden op de 17e plaats.

Tags
FC Twente - AZ Opstelling FC Twente Opstelling AZ Live FC Twente - AZ Live FC Twente - AZ kijken FC Twente - AZ kijken Live FC Twente - AZ stream FC Twente - AZ Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - AZ Uitslag FC Twente - AZ Statistieken FC Twente - AZ Eredivisie 2021/2022 FC Twente - AZ wedden FC Twente - AZ gokken FC Twente - AZ Unibet