In de Eredivisie neemt NEC het woensdag 22 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE NEC - FC Utrecht 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 18:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd NEC - FC Utrecht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 9 uur, 11 minuten en 11 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting NEC - FC Utrecht
Opstellingen NEC - FC Utrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing NEC - FC Utrecht

NEC en FC Utrecht treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 18 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 8 keer wist de ploeg van NEC te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor NEC. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NEC 7
Winst FC Utrecht 8
Gelijkspel 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 7e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 6e plaats.

Tags
NEC - FC Utrecht Opstelling NEC Opstelling FC Utrecht Live NEC - FC Utrecht Live NEC - FC Utrecht kijken NEC - FC Utrecht kijken Live NEC - FC Utrecht stream NEC - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing NEC - FC Utrecht Uitslag NEC - FC Utrecht Statistieken NEC - FC Utrecht Eredivisie 2021/2022 NEC - FC Utrecht wedden NEC - FC Utrecht gokken NEC - FC Utrecht Unibet