Nabeschouwing PEC Zwolle - Vitesse (0-1) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2021/2022 neemt PEC Zwolle het zondag 15 augustus 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Vitesse (0-1)

Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door N. Frederiksen, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Vitesse.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Vitesse
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
111
104
Gevaarlijke aanvallen
53
36
Passes
408
333
Overtredingen
9
17
Buitenspel
2
1
Corners
6
2
Wissels
4
5
LIVE PEC Zwolle - Vitesse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Frederiksen met assist van M. Manhoef Vitesse 0-1
31' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
39' Wissel Vitesse Wissel E. Cornelisse voor R. Bazoer Vitesse
55' Wissel PEC Zwolle Wissel T. van den Belt voor R. Strieder PEC Zwolle
66' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Reijnders voor M. Saymak PEC Zwolle
66' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Mpindi Landu voor G. Kastaneer PEC Zwolle
67' Wissel Vitesse Wissel O. Darfalou voor N. Frederiksen Vitesse
67' Wissel Vitesse Wissel E. Dasa voor Y. Gboho Vitesse
67' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor M. Manhoef Vitesse
72' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Buitink Vitesse
86' Wissel Vitesse Wissel R. Yapi voor M. Wittek Vitesse
87' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Voet voor D. Huiberts PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Vitesse
Opstellingen PEC Zwolle - Vitesse
De opstellingen van PEC Zwolle en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Art Langeler
Wissels PEC Zwolle
# Speler Pos.
40 Mike Hauptmeijer K
16 Jasper Schendelaar K
33 Rav van den Berg V
27 Mark Pabai V
3 Siemen Voet V
20 Thomas van den Belt M
21 Samir Lagsir M
45 Chardi Landu M
23 Eliano Reijnders A
Formatie 3-4-3
Coach Thomas Letsch
Voorbeschouwing PEC Zwolle - Vitesse

PEC Zwolle en Vitesse treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 13 keer wist de ploeg van PEC Zwolle te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor PEC Zwolle. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 4
Winst Vitesse 13
Gelijkspel 3
Totaal 20

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PEC Zwolle - Vitesse Opstelling PEC Zwolle Opstelling Vitesse Live PEC Zwolle - Vitesse Live PEC Zwolle - Vitesse kijken PEC Zwolle - Vitesse kijken Live PEC Zwolle - Vitesse stream PEC Zwolle - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - Vitesse Uitslag PEC Zwolle - Vitesse Statistieken PEC Zwolle - Vitesse Eredivisie 2021/2022 PEC Zwolle - Vitesse wedden PEC Zwolle - Vitesse gokken PEC Zwolle - Vitesse Unibet