Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (3-1) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt PSV het zaterdag 16 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (3-1)

Het Eredivisie duel tussen PSV en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 3-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PEC Zwolle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Redan. PSV kwam in de 84e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ramalho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette C. Gakpo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat O. Boscagli de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor PSV.

LIVE PSV - PEC Zwolle 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Redan met assist van Y. Nakayama PEC Zwolle 0-1
53' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. Pabai PEC Zwolle
61' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor M. van Ginkel PSV
61' Wissel PSV Wissel Carlos Vinicius voor E. Zahavi PSV
62' Wissel PEC Zwolle Wissel M. De Wit voor M. Saymak PEC Zwolle
62' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Koolwijk voor D. Redan PEC Zwolle
62' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Tedic voor L. Adzic PEC Zwolle
72' Wissel PSV Wissel Bruma voor N. Madueke PSV
74' Wissel PEC Zwolle Wissel T. van den Belt voor D. Huiberts PEC Zwolle
76' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Boscagli PSV
76' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor S. Tedic PEC Zwolle
77' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. De Wit PEC Zwolle
84' Doelpunt PSV Doelpunt A. Ramalho met assist van C. Gakpo PSV 1-1
86' Doelpunt PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van Y. Vertessen PSV 2-1
88' Wissel PSV Wissel J. Teze voor P. Max PSV
88' Wissel PSV Wissel D. Propper voor C. Gakpo PSV
88' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Kastaneer voor K. Paal PEC Zwolle
89' Doelpunt PSV Doelpunt O. Boscagli PSV 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - PEC Zwolle
Opstellingen PSV - PEC Zwolle
De opstellingen van PSV en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.