Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (0-3) || Eredivisie 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt SC Heerenveen het woensdag 22 december 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (0-3)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 0-3 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door G. Til, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Senesi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee B. Linssen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeroen Manschot, waardoor Feyenoord dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE SC Heerenveen - Feyenoord 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Til met assist van B. Linssen Feyenoord 0-1
44' Doelpunt Feyenoord Doelpunt M. Senesi met assist van O. Kokcu Feyenoord 0-2
46' Wissel SC Heerenveen Wissel I. Dresevic voor S. van Beek SC Heerenveen
53' VAR: Afgekeurd doelpunt H. Veerman Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel H. Veerman SC Heerenveen
58' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen met assist van T. Malacia Feyenoord 0-3
62' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Nygren voor A. Musaba SC Heerenveen
62' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Stevanovic voor S. de Jong SC Heerenveen
65' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Jahanbakhsh Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Jahanbakhsh Feyenoord
71' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Kongolo voor J. Veerman SC Heerenveen
75' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor A. Jahanbakhsh Feyenoord
78' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Al Hajj voor N. Madsen SC Heerenveen
86' Wissel Feyenoord Wissel C. Dessers voor R. Nelson Feyenoord
86' Wissel Feyenoord Wissel M. Diemers voor B. Linssen Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord
Opstellingen SC Heerenveen - Feyenoord
De opstellingen van SC Heerenveen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.