Nabeschouwing Sparta Rotterdam - NEC (1-1) || Eredivisie 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 17 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - NEC (1-1)

De Eredivisie 2021/2022 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Okita, waarmee NEC met 0-1 de leiding nam. Sparta Rotterdam kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Mijnans, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sparta Rotterdam - NEC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van J. Bruijn NEC 0-1
36' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Akman NEC
44' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt S. Mijnans Sparta Rotterdam 1-1
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. Emegha voor B. Smeets Sparta Rotterdam
60' Wissel NEC Wissel M. Mattsson voor J. Bruijn NEC
62' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
70' Wissel NEC Wissel E. Tavsan voor A. Akman NEC
71' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Engels voor V. van Crooij Sparta Rotterdam
71' Wissel Sparta Rotterdam Wissel G. Masouras voor S. Mijnans Sparta Rotterdam
73' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Abels Sparta Rotterdam
76' Wissel NEC Wissel E. Barreto voor M. Duelund NEC
79' Gele kaart NEC Gele kaart voor E. Barreto NEC
80' Wissel Sparta Rotterdam Wissel K. Goudmijn voor M. Osman Sparta Rotterdam
80' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Jans voor D. Abels Sparta Rotterdam
85' Gele kaart NEC Gele kaart voor L. Schone NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - NEC
Opstellingen Sparta Rotterdam - NEC
De opstellingen van Sparta Rotterdam en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NEC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.