Nabeschouwing Willem II - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:30 uur



In de Eredivisie 2021/2022 neemt Willem II het zaterdag 5 maart 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - SC Heerenveen (0-0)

De Eredivisie 2021/2022 wedstrijd tussen Willem II en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Willem II dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Willem II, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jochem Kamphuis niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - SC Heerenveen
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
166
82
Gevaarlijke aanvallen
88
28
Passes
590
315
Overtredingen
5
10
Buitenspel
2
0
Corners
11
2
Wissels
3
4
LIVE Willem II - SC Heerenveen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Musaba voor S. de Jong SC Heerenveen
71' Gele kaart Willem II Gele kaart voor G. Saglam Willem II
73' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Stevanovic voor S. van Hooijdonk SC Heerenveen
74' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Tahiri voor N. Madsen SC Heerenveen
74' Wissel Willem II Wissel C. Nunnely voor M. Svensson Willem II
87' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor G. Saglam Willem II
88' Wissel Willem II Wissel G. Roemeratoe voor D. Crowley Willem II
92' Wissel SC Heerenveen Wissel A. van der Heide voor A. Sarr SC Heerenveen
93' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Saddiki Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - SC Heerenveen
Opstellingen Willem II - SC Heerenveen
De opstellingen van Willem II en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Fred Grim
Formatie 4-2-3-1
Coach Ole Tobiasen
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
22 Xavier Mous K
23 Jan Bekkema K
15 Nick Bakker V
3 Joost van Aken V
13 Rami Kaib V
18 Hamdi Akujobi M
26 Anas Tahiri M
17 Rami Hajal M
19 Jan Ras M
11 Anthony Musaba A
7 Filip Stevanović A
16 Arjen van der Heide A
Voorbeschouwing Willem II - SC Heerenveen

Willem II en SC Heerenveen treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 16 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Willem II. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 8
Winst SC Heerenveen 16
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 15e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Willem II - SC Heerenveen Opstelling Willem II Opstelling SC Heerenveen Live Willem II - SC Heerenveen Live Willem II - SC Heerenveen kijken Willem II - SC Heerenveen kijken Live Willem II - SC Heerenveen stream Willem II - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Willem II - SC Heerenveen Uitslag Willem II - SC Heerenveen Statistieken Willem II - SC Heerenveen Eredivisie 2021/2022 Willem II - SC Heerenveen wedden Willem II - SC Heerenveen gokken Willem II - SC Heerenveen Unibet