Nabeschouwing Häcken - Liepāja (1-2) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Häcken het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Liepāja. De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Göteborg.

Via de Häcken - Liepāja live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - Liepāja (1-2)

Het Europa League duel tussen Häcken en Liepāja is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Liepāja. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. El Hadji Sady, waarmee Liepāja met 0-1 de leiding nam. Häcken kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Mohammed, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette G. Karlsons zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Liepāja de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Liepāja een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Häcken - Liepāja
Goals
1
2
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
4
6
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
71
83
Gevaarlijke aanvallen
61
46
Overtredingen
13
8
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE Häcken - Liepāja 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - Liepāja teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor K. Tobers Liepāja
10' Doelpunt Liepāja Doelpunt G. El Hadji Sady met assist van D. Ivanovs Liepāja 0-1
42' Doelpunt Häcken Doelpunt N. Mohammed met assist van A. Angelin Häcken 1-1
52' Wissel Liepāja Wissel C. Torres voor D. Hmizs Liepāja
54' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor V. Kamešs Liepāja
64' Wissel Liepāja Wissel B. Teidi voor M. Ķigurs Liepāja
69' Wissel Häcken Wissel A. Faltsetas voor E. Friberg Häcken
76' Wissel Häcken Wissel K. Bohm voor A. Andersson Häcken
79' Wissel Liepāja Wissel K. Grebis voor K. Tobers Liepāja
82' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor B. Teidi Liepāja
86' Doelpunt Liepāja Doelpunt G. Karlsons met assist van R. Jurkovskis Liepāja 1-2
91' Wissel Häcken Wissel K. Arkivuo voor J. Hammar Häcken
93' Gele kaart Häcken Gele kaart voor G. Berggren Häcken
Opstellingen Häcken - Liepāja
De opstellingen van Häcken en Liepāja zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Häcken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Liepāja zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Andreas Alm
Voorbeschouwing Häcken - Liepāja

Häcken en Liepāja spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Häcken en Liepāja elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Häcken 0
Winst Liepāja 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Häcken - Liepāja Opstelling Häcken Opstelling Liepāja Live Häcken - Liepāja Live Häcken - Liepāja kijken Häcken - Liepāja kijken Live Häcken - Liepāja stream Häcken - Liepāja Fox Sports Nabeschouwing Häcken - Liepāja Uitslag Häcken - Liepāja Statistieken Häcken - Liepāja Europa League 2018/2019 Häcken - Liepāja wedden Häcken - Liepāja gokken Häcken - Liepāja Unibet