Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal (1-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 11 maart 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 11 maart 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal (1-3)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door M. Odegaard, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Olympiakos Piraeus kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. El Arabi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Gabriel zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Arsenal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Arsenal vergroot nadat M. Elneny de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Arsenal.

LIVE Olympiakos Piraeus - Arsenal 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Y. MVila Olympiakos Piraeus
34' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Odegaard met assist van Thomas Arsenal 0-1
37' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
43' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Gabriel Arsenal
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel J. Holebas voor O. Reabciuk Olympiakos Piraeus
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
55' Wissel Arsenal Wissel D. Ceballos voor Thomas Arsenal
58' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi Olympiakos Piraeus 1-1
59' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Randjelovic voor Bruma Olympiakos Piraeus
77' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Koka voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
79' Doelpunt Arsenal Doelpunt Gabriel met assist van Willian Arsenal 1-2
81' Wissel Arsenal Wissel M. Elneny voor Willian Arsenal
82' Wissel Arsenal Wissel E. Smith Rowe voor M. Odegaard Arsenal
82' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor B. Saka Arsenal
85' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Elneny met assist van Gabriel Arsenal 1-3
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Androutsos voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
88' Wissel Arsenal Wissel A. Lacazette voor P. Aubameyang Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Arsenal
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Arsenal
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Pedro Rui da Mota Vieira Martins
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal

Olympiakos Piraeus en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Arsenal in de Europa League vond plaats op 27 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Olympiakos Piraeus als Arsenal wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.