Nabeschouwing Villarreal - Dynamo Kiev (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 maart 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Villarreal het donderdag 18 maart 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Dynamo Kiev (2-0)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door G. Moreno, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Moreno op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Dynamo Kiev 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van S. Chukwueze Villarreal 1-0
17' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Trigueros Villarreal
36' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van D. Parejo Villarreal 2-0
43' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Parejo Villarreal
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Supriaga voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
63' Wissel Villarreal Wissel Y. Pino voor C. Bacca Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor J. Foyth Villarreal
65' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Shepelev voor O. Andrievsky Dynamo Kyiv
65' Wissel Dynamo Kyiv Wissel B. Lednev voor G. Rodrigues Dynamo Kyiv
71' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor S. Chukwueze Villarreal
79' Wissel Villarreal Wissel J. Costa voor M. Trigueros Villarreal
79' Wissel Villarreal Wissel Raba voor G. Moreno Villarreal
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Popov voor O. Syrota Dynamo Kyiv
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Sidcley voor V. Mykolenko Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Dynamo Kiev
Opstellingen Villarreal - Dynamo Kiev
De opstellingen van Villarreal en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Dynamo Kiev

Villarreal en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Dynamo Kiev in de Europa League vond plaats op 11 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dynamo Kiev slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.