Nabeschouwing Slavia Praag - Arsenal (0-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 15 april 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Slavia Praag het donderdag 15 april 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Arsenal (0-4)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-4 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door N. Pepe, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat Arsenal via A. Lacazette op 0-2 kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee B. Saka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Arsenal in de 77e minuut, nadat A. Lacazette de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Arsenal.

LIVE Slavia Praag - Arsenal 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Smith Rowe Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Smith Rowe Arsenal
18' Doelpunt Arsenal Doelpunt N. Pepe met assist van E. Smith Rowe Arsenal 0-1
20' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Hromada Slavia Praha
21' Penalty Arsenal Penalty A. Lacazette Arsenal 0-2
24' Doelpunt Arsenal Doelpunt B. Saka met assist van C. Chambers Arsenal 0-3
46' Wissel Slavia Praha Wissel L. Masopust voor J. Hromada Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel O. Dorley voor J. Boril Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel O. Lingr voor N. Stanciu Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel D. Visinsky voor A. Bah Slavia Praha
63' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Olayinka Slavia Praha
67' Wissel Arsenal Wissel M. Elneny voor E. Smith Rowe Arsenal
71' Wissel Slavia Praha Wissel S. Tecl voor J. Kuchta Slavia Praha
77' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette met assist van N. Pepe Arsenal 0-4
78' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor A. Lacazette Arsenal
78' Wissel Arsenal Wissel Martinelli voor B. Saka Arsenal
78' Wissel Arsenal Wissel C. Soares voor Thomas Arsenal
82' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Martinelli Arsenal
88' Wissel Arsenal Wissel F. Balogun voor N. Pepe Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Arsenal
Opstellingen Slavia Praag - Arsenal
De opstellingen van Slavia Praag en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Jindřich Trpišovský
Voorbeschouwing Slavia Praag - Arsenal

Slavia Praag en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slavia Praag en Arsenal in de Europa League vond plaats op 8 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.