Nabeschouwing Kuban Krasnodar - Motherwell (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Kuban Krasnodar het donderdag 8 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell.

Via de Kuban Krasnodar - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kuban Krasnodar - Motherwell (1-0)

Het Europa League duel tussen Kuban Krasnodar en Motherwell is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kuban Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Kuban Krasnodar op voorsprong te komen via een doelpunt van S. McManus. Helaas voor Kuban Krasnodar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kuban Krasnodar - Motherwell
1
0
LIVE Kuban Krasnodar - Motherwell 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kuban Krasnodar - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. Hutchinson Motherwell
51' Eigen doelpunt Kuban Krasnodar Eigen doelpunt S. McManus Kuban Krasnodar
61' Wissel Kuban Krasnodar Wissel M. Zhavnerchik voor M. Ureña Kuban Krasnodar
71' Wissel Motherwell Wissel A. Cummins voor P. Lawson Motherwell
71' Wissel Motherwell Wissel R. McHugh voor H. Anier Motherwell
76' Wissel Kuban Krasnodar Wissel D. Cissé voor I. Baldé Kuban Krasnodar
79' Wissel Motherwell Wissel C. Moore voor K. Lasley Motherwell
83' Wissel Kuban Krasnodar Wissel N. Bezlikhotnov voor D. Tsoraev Kuban Krasnodar
84' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. Hammell Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Kuban Krasnodar - Motherwell
Opstellingen Kuban Krasnodar - Motherwell

Voorbeschouwing Kuban Krasnodar - Motherwell

Kuban Krasnodar en Motherwell spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Kuban Krasnodar en Motherwell in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kuban Krasnodar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kuban Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Motherwell slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.