Nabeschouwing Burnley - AFC Bournemouth (0-2) || FA Cup 2020/2021

Dinsdag 9 februari 2021 - 18:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Burnley het dinsdag 9 februari 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - AFC Bournemouth (0-2)

Het FA Cup duel tussen Burnley en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 0-2 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Surridge, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 88e minuut voor dat AFC Bournemouth via J. Stanislas op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth.

LIVE Burnley - AFC Bournemouth 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt S. Surridge met assist van J. Stacey AFC Bournemouth 0-1
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor J. Stacey AFC Bournemouth
63' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor D. Brooks AFC Bournemouth
65' Wissel Burnley Wissel A. Westwood voor J. Benson Burnley
74' Wissel Burnley Wissel M. Lowton voor J. Gudmundsson Burnley
74' Wissel Burnley Wissel A. Barnes voor J. Rodriguez Burnley
74' Wissel Burnley Wissel J. Mumbongo voor M. Vydra Burnley
85' Gele kaart Burnley Gele kaart voor D. McNeil Burnley
88' Penalty AFC Bournemouth Penalty J. Stanislas AFC Bournemouth 0-2
90' Gele kaart Burnley Gele kaart voor P. Bardsley Burnley
94' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - AFC Bournemouth
Opstellingen Burnley - AFC Bournemouth
De opstellingen van Burnley en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.