Nabeschouwing Burnley - Milton Keynes Dons (1-1) (4-3 na strafschoppen) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Burnley het zaterdag 9 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Milton Keynes Dons (1-1) (4-3 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Burnley en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een overwinning voor Burnley. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Burnley het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door C. Jerome, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Lange tijd leek het erop dat Burnley het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk M. Vydra die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Burnley, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Burnley - Milton Keynes Dons 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome met assist van S. Fraser Milton Keynes Dons 0-1
62' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor S. Walker Milton Keynes Dons
63' Wissel Milton Keynes Dons Wissel E. Laird voor G. Williams Milton Keynes Dons
68' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Sorinola voor D. Harvie Milton Keynes Dons
72' Wissel Burnley Wissel J. Benson voor J. Cork Burnley
77' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor C. Wood Burnley
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Johnson voor C. Jerome Milton Keynes Dons
83' Wissel Burnley Wissel J. Mumbongo voor J. Gudmundsson Burnley
83' Wissel Burnley Wissel A. Driscoll-Glennon voor A. Barnes Burnley
93' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor S. Fraser Milton Keynes Dons
94' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Vydra met assist van J. Mumbongo Burnley 1-1
99' Wissel Burnley Wissel M. Lowton voor R. Brady Burnley
114' Gele kaart Burnley Gele kaart voor E. Pieters Burnley
119' Gele kaart Burnley Gele kaart voor P. Bardsley Burnley
1' Penalty gescoord in shootout Milton Keynes Dons Penalty gescoord in shootout R. Poole Milton Keynes Dons 0-1
1' Penalty gemist in shootout Burnley Penalty gemist in shootout M. Vydra Burnley
2' Penalty gescoord in shootout Milton Keynes Dons Penalty gescoord in shootout J. Mason Milton Keynes Dons 0-2
2' Penalty gescoord in shootout Burnley Penalty gescoord in shootout M. Lowton Burnley 1-2
3' Penalty gemist in shootout Milton Keynes Dons Penalty gemist in shootout L. Sorensen Milton Keynes Dons
3' Penalty gescoord in shootout Burnley Penalty gescoord in shootout D. Stephens Burnley 2-2
4' Penalty gemist in shootout Milton Keynes Dons Penalty gemist in shootout B. Gladwin Milton Keynes Dons
4' Penalty gescoord in shootout Burnley Penalty gescoord in shootout J. Benson Burnley 3-2
5' Penalty gescoord in shootout Milton Keynes Dons Penalty gescoord in shootout S. Fraser Milton Keynes Dons 3-3
5' Penalty gescoord in shootout Burnley Penalty gescoord in shootout P. Bardsley Burnley 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Milton Keynes Dons
Opstellingen Burnley - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Burnley en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.