Nabeschouwing Anderlecht - Zulte-Waregem (4-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 21 maart 2021 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Anderlecht het zondag 21 maart 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Anderlecht - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Zulte-Waregem (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 4-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zulte-Waregem kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Vossen. In de 26e minuut moest D. Marcq van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jan Boterberg een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Zulte-Waregem verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Anderlecht in de 32e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van A. El Hadj.

In de 47e minuut was het Anderlecht dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Murillo. Na 54 minuten werd de voorsprong voor Anderlecht vergroot nadat Y. Verschaeren de 3-1 wist te scoren. Na 85 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat J. Cullen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 89e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was A. Diaby van Anderlecht die daarmee de stand op 4-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jan Boterberg bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Anderlecht.

LIVE Anderlecht - Zulte-Waregem 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Vossen met assist van O. Deschacht Zulte-Waregem 0-1
21' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Seck Zulte-Waregem
26' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
32' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. El Hadj met assist van A. Trebel Anderlecht 1-1
47' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Murillo Anderlecht 2-1
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel G. Bruno voor Y. Sylla Zulte-Waregem
54' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Verschaeren met assist van A. Trebel Anderlecht 3-1
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. De Smet voor J. Dompé Zulte-Waregem
70' Wissel Anderlecht Wissel J. Bruun Larsen voor Y. Verschaeren Anderlecht
70' Wissel Anderlecht Wissel J. Cullen voor A. Trebel Anderlecht
70' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor M. Ashimeru Anderlecht
75' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor J. Cullen Anderlecht
83' Wissel Anderlecht Wissel A. Diaby voor L. Nmecha Anderlecht
85' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor J. Cullen Anderlecht
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Chorý voor J. Van Hecke Zulte-Waregem
89' Wissel Anderlecht Wissel M. Kana voor A. El Hadj Anderlecht
89' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Diaby met assist van M. Kana Anderlecht 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Zulte-Waregem
Opstellingen Anderlecht - Zulte-Waregem
De opstellingen van Anderlecht en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.