Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (0-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 21 februari 2021 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Antwerp het zondag 21 februari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (0-0)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen Antwerp en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antwerp en Sint-Truiden gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Antwerp, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Wesli De Cremer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Sint-Truiden
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
117
127
Gevaarlijke aanvallen
61
64
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Antwerp - Sint-Truiden 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Wissel Antwerp Wissel O. De Wolf voor A. Beiranvand Antwerp
70' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Lavalée Sint-Truiden
71' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor P. Gerkens Antwerp
71' Wissel Antwerp Wissel D. Mbokani voor L. Refaelov Antwerp
89' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Konaté voor S. De Ridder Sint-Truiden
89' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Nazon voor Y. Suzuki Sint-Truiden
90' Wissel Sint-Truiden Wissel F. Colidio voor C. Brüls Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Sint-Truiden
Opstellingen Antwerp - Sint-Truiden
De opstellingen van Antwerp en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp - Sint-Truiden

Antwerp en Sint-Truiden treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 13 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Antwerp favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antwerp 3
Winst Sint-Truiden 2
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 2e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Antwerp - Sint-Truiden Opstelling Antwerp Opstelling Sint-Truiden Live Antwerp - Sint-Truiden Live Antwerp - Sint-Truiden kijken Antwerp - Sint-Truiden kijken Live Antwerp - Sint-Truiden stream Antwerp - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden Uitslag Antwerp - Sint-Truiden Statistieken Antwerp - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2020/2021 Antwerp - Sint-Truiden wedden Antwerp - Sint-Truiden gokken Antwerp - Sint-Truiden Unibet