Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 18:45 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt AS Eupen het dinsdag 26 januari 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. Refaelov, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Seck op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 62e minuut was de ideale kans voor Antwerp om te scoren. L. Refaelov was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Antwerp.

LIVE AS Eupen - Antwerp 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov met assist van P. Gerkens Antwerp 0-1
28' Doelpunt Antwerp Doelpunt A. Seck met assist van L. Refaelov Antwerp 0-2
43' Wissel AS Eupen Wissel J. Heris voor Adriano AS Eupen
48' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor P. Gerkens Antwerp
56' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Koch AS Eupen
62' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist L. Refaelov Antwerp
66' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Agbadou AS Eupen
67' Wissel AS Eupen Wissel A. Baby voor K. N’Dri AS Eupen
78' Wissel AS Eupen Wissel A. Beck voor M. Koch AS Eupen
79' Wissel AS Eupen Wissel M. Koné voor J. Cools AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Antwerp
Opstellingen AS Eupen - Antwerp
De opstellingen van AS Eupen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing AS Eupen - Antwerp

AS Eupen en Antwerp treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 6 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AS Eupen 0
Winst Antwerp 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 10e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 4e plaats.