Nabeschouwing AS Eupen - OH Leuven (3-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 6 maart 2021 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt AS Eupen het zaterdag 6 maart 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - OH Leuven (3-3)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen AS Eupen en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Prevljak van AS Eupen via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het K. Malinov die OH Leuven op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam AS Eupen in de 29e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van J. Heris.

In de 36e minuut was het OH Leuven dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van T. Henry. In de 43e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van AS Eupen speler K. Musona. OH Leuven kwam op voorsprong nadat X. Mercier de 2-3 wist te maken na 55 minuten. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door K. Musona van AS Eupen,waardoor beide ploegen in de 67e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bert Put en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE AS Eupen - OH Leuven 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty gemist AS Eupen Penalty gemist S. Prevljak AS Eupen
27' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Malinov met assist van C. De Norre OH Leuven 0-1
29' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Heris met assist van K. N’Dri AS Eupen 1-1
32' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jordi Amat AS Eupen
36' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry met assist van Musa Al-Taamari OH Leuven 1-2
43' Penalty AS Eupen Penalty K. Musona AS Eupen 2-2
48' Wissel AS Eupen Wissel S. Miangué voor Jordi Amat AS Eupen
55' Doelpunt OH Leuven Doelpunt X. Mercier met assist van V. Jemelka OH Leuven 2-3
64' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Heris AS Eupen
67' Doelpunt AS Eupen Doelpunt K. Musona met assist van S. Prevljak AS Eupen 3-3
68' Wissel AS Eupen Wissel E. Kayembe voor J. Cools AS Eupen
68' Wissel AS Eupen Wissel J. Ngoy voor A. Boljević AS Eupen
69' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
73' Wissel AS Eupen Wissel A. Beck voor R. Bushiri AS Eupen
73' Wissel AS Eupen Wissel A. Baby voor S. Prevljak AS Eupen
82' Wissel OH Leuven Wissel J. Eppiah voor Musa Al-Taamari OH Leuven
85' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Beck AS Eupen
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Baby AS Eupen
90' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Hubert OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - OH Leuven
Opstellingen AS Eupen - OH Leuven
De opstellingen van AS Eupen en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.