Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (1-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt AS Eupen het zaterdag 29 augustus 2020 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (1-1)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen AS Eupen en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Ngoy, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. In de 25e minuut moest J. Heris van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bert Put een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest AS Eupen verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat Y. Suzuki van Sint-Truiden een penalty wist te benutten in de 85e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AS Eupen - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Cools AS Eupen
13' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Ngoy met assist van K. Jocelyn AS Eupen 1-0
16' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Asamoah Sint-Truiden
25' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor J. Heris AS Eupen
30' Wissel AS Eupen Wissel A. Beck voor I. Nuhu AS Eupen
46' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Beck AS Eupen
46' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor S. Asamoah Sint-Truiden
58' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Jhonny Lucas Sint-Truiden
59' Wissel AS Eupen Wissel Adriano voor N. Schouterden AS Eupen
59' Wissel AS Eupen Wissel M. Koné voor K. Musona AS Eupen
63' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Mmaee Sint-Truiden
66' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor Jhonny Lucas Sint-Truiden
72' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor F. Colidio Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Balongo voor S. Colombatto Sint-Truiden
82' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Koné AS Eupen
84' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor B. Poulain AS Eupen
85' Penalty Sint-Truiden Penalty Y. Suzuki Sint-Truiden 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Sint-Truiden
Opstellingen AS Eupen - Sint-Truiden
De opstellingen van AS Eupen en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.