Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-4) || Jupiler Pro League 2020/2021

Vrijdag 9 april 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt AS Eupen het vrijdag 9 april 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-4 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door S. Amallah, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Amallah op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee J. Muleka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Standard Liège in de 85e minuut, nadat M. Lestienne de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Standard Luik.

LIVE AS Eupen - Standard Luik 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel AS Eupen Wissel B. Poulain voor Adriano AS Eupen
43' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Amallah met assist van G. Cimirot Standard Liège 0-1
61' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-González voor M. Balikwisha Standard Liège
68' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Amallah Standard Liège 0-2
69' Wissel AS Eupen Wissel A. Baby voor J. Ngoy AS Eupen
69' Wissel AS Eupen Wissel K. N’Dri voor A. Boljević AS Eupen
71' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Muleka met assist van N. Gavory Standard Liège 0-3
72' Wissel Standard Liège Wissel Klauss voor S. Amallah Standard Liège
72' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor J. Muleka Standard Liège
77' Wissel AS Eupen Wissel A. Beck voor J. Heris AS Eupen
77' Wissel Standard Liège Wissel E. Shamir voor N. Raskin Standard Liège
85' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van S. Bastien Standard Liège 0-4
92' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Peeters AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Standard Luik
Opstellingen AS Eupen - Standard Luik
De opstellingen van AS Eupen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.