Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Antwerp (1-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 7 februari 2021 - 13:30 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 7 februari 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Antwerp (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door D. Lamkel Zé, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Antwerp opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het P. Gerkens die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Antwerp. In de 89e minuut wist Beerschot-Wilrijk de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Frans. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Beerschot-Wilrijk kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Antwerp dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Antwerp
Goals
1
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
4
9
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
75
118
Gevaarlijke aanvallen
57
78
Corners
5
7
Wissels
3
2
LIVE Beerschot-Wilrijk - Antwerp 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
39' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
69' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Sanyang Beerschot-Wilrijk
71' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel B. Eleke voor A. Sanyang Beerschot-Wilrijk
77' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
84' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Lamkel Zé met assist van J. Gelin Antwerp 0-1
85' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Zé Antwerp
87' Doelpunt Antwerp Doelpunt P. Gerkens met assist van N. De Pauw Antwerp 0-2
89' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt F. Frans met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 1-2
90' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Halaimia voor J. Dom Beerschot-Wilrijk
90' Wissel Antwerp Wissel F. Avenatti voor D. Lamkel Zé Antwerp
92' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Mukuna-Trouet voor S. Radić Beerschot-Wilrijk
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor L. Refaelov Antwerp
94' Wissel Antwerp Wissel D. Batubinsika voor L. Refaelov Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Antwerp
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Antwerp
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Basiselftal Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
22 Abdulia Sanyang
31 Mike Vanhamel K
4 Frédéric Frans V
5 Joren Dom V
15 Pierre Bourdin V
2 Jan Van den Bergh V
55 Stipe Radić V
16 Tom Pietermaat V
8 Raphael Holzhauser M
18 Ryan Sanusi M
10 Musashi Suzuki A
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Antwerp

Beerschot-Wilrijk en Antwerp treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 1 keer wist de ploeg van Beerschot-Wilrijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beerschot-Wilrijk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Antwerp 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 8e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Antwerp Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Antwerp Live Beerschot-Wilrijk - Antwerp Live Beerschot-Wilrijk - Antwerp kijken Beerschot-Wilrijk - Antwerp kijken Live Beerschot-Wilrijk - Antwerp stream Beerschot-Wilrijk - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Antwerp Uitslag Beerschot-Wilrijk - Antwerp Statistieken Beerschot-Wilrijk - Antwerp Jupiler Pro League 2020/2021 Beerschot-Wilrijk - Antwerp wedden Beerschot-Wilrijk - Antwerp gokken Beerschot-Wilrijk - Antwerp Unibet