Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Gent (1-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 10 januari 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 10 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Gent (1-1)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Holzhauser van Beerschot-Wilrijk via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 23 minuten was het I. Coulibaly die Beerschot-Wilrijk op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Gent vervolgens op 1-1. Het was S. Kums die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Gent 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty gemist Beerschot-Wilrijk Penalty gemist R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
8' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Bolat Gent
23' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt I. Coulibaly met assist van A. Sanyang Beerschot-Wilrijk 1-0
42' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor F. Frans Beerschot-Wilrijk
43' Penalty Gent Penalty S. Kums Gent 1-1
49' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
64' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
80' Wissel Gent Wissel T. Kleindienst voor A. Castro-Montes Gent
87' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Marreh Gent
88' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Mukuna-Trouet voor A. Sanyang Beerschot-Wilrijk
90' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Y. Vorogovskiy Beerschot-Wilrijk
91' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Gent
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Gent
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Gent zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Gent

Beerschot-Wilrijk en Gent treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 1 keer wist de ploeg van Beerschot-Wilrijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beerschot-Wilrijk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Gent 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 8e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 11e plaats.