Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (1-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 14 februari 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 14 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. R. Holzhauser maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beerschot-Wilrijk vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Mechelen kwam in de 90e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Walsh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette F. Druijf zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mechelen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Mechelen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Mechelen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Mechelen Wissel S. Walsh voor I. Kaboré Mechelen
34' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor S. Radić Beerschot-Wilrijk
52' Penalty Beerschot-Wilrijk Penalty R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 1-0
61' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel B. Eleke voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
63' Wissel Mechelen Wissel N. Storm voor A. Vranckx Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor L. Bijker Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel F. Druijf voor G. Hairemans Mechelen
81' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor L. Brogno Beerschot-Wilrijk
87' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. Broadbent voor L. Brogno Beerschot-Wilrijk
90' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Walsh met assist van N. Storm Mechelen 1-1
94' Doelpunt Mechelen Doelpunt F. Druijf met assist van R. Schoofs Mechelen 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Mechelen
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Mechelen
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.