Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Standard Luik (0-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 30 augustus 2020 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 30 augustus 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Standard Luik (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 0-3 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door F. Avenatti, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lestienne op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee O. Oularé zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Standard Luik dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Standard Luik 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
32' Doelpunt Standard Liège Doelpunt F. Avenatti met assist van N. Raskin Standard Liège 0-1
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Halaimia voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
61' Wissel Standard Liège Wissel O. Oularé voor F. Avenatti Standard Liège
70' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor D. Čop Standard Liège
73' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
76' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van N. Raskin Standard Liège 0-2
76' Wissel Standard Liège Wissel M. Bokadi voor E. Shamir Standard Liège
77' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Suzuki voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
80' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Y. Vorogovskiy Beerschot-Wilrijk
82' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
83' Doelpunt Standard Liège Doelpunt O. Oularé met assist van M. Lestienne Standard Liège 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Standard Luik
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Standard Luik
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.