Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren (3-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 26 september 2020 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 26 september 2020 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Efford, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Heymans op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Beerschot-Wilrijk de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Tissoudali.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Suzuki de 2-2 maakte voor Beerschot-Wilrijk. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Beerschot-Wilrijk dat in de 96e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Brogno de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Efford met assist van J. Schryvers Waasland-Beveren 0-1
14' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Heymans met assist van A. Wiegel Waasland-Beveren 0-2
42' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 1-2
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel T. Pietermaat voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
64' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Suzuki voor F. Frans Beerschot-Wilrijk
75' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Brogno voor A. Sanyang Beerschot-Wilrijk
77' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sula voor J. Efford Waasland-Beveren
77' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Mertens voor A. Wiegel Waasland-Beveren
79' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Suzuki met assist van L. Brogno Beerschot-Wilrijk 2-2
82' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Bertone Waasland-Beveren
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sinani voor M. Verreth Waasland-Beveren
96' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt L. Brogno met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 3-2
97' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Schryvers Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.